Modulaire systemen
Ongeëvenaarde kwaliteit
Hoge kwaliteit producten

Door automatische zonwering buiten te laten plaatsen, maakt u uw overkapping of veranda compleet. Bij MaxiGarden uit Eindhoven kunt u terecht voor zonwering waarmee het ook aangenaam is om op warme dagen optimaal te genieten. De zonwering wordt automatisch bediend, zodat u zelf bepaalt welke stand de zonwering heeft.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Automatische zonwering buiten laten plaatsen

Het aanschaffen van zonwering brengt verschillende voordelen met zich mee. U bepaalt zelf of u wilt genieten van de zon of juist de schaduw, wanneer u zonwering laat plaatsen. Het is mogelijk de zonwering helemaal naar wens aan te passen. De zonwering wordt namelijk geleverd met een afstandsbediening. Bij ons bent u verzekerd van zonwering van uitstekende kwaliteit. Dit komt doordat wij producten van Gumax leveren en monteren. Automatische zonwering is uitermate geschikte voor buiten bij uw overkapping in de tuin. MaxiGarden levert en monteert graag uw automatische zonwering.

Kies voor automatische zonwering

Wanneer u automatische zonwering voor buiten in uw tuin wilt aanschaffen, zit u goed bij ons bedrijf in Eindhoven. Met automatische zonwering bepaalt u alles zelf. Wilt u meer informatie over de levering of montering? Dan is het mogelijk om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag door antwoord te geven op al uw vragen.

Contact formulier

    Offerte aanvraag