Modulaire systemen
Ongeëvenaarde kwaliteit
Hoge kwaliteit producten

Een duurzame overkapping kopen voor uw tuin, doet u bij MaxiGarden uit Eindhoven. Wij bieden een breed assortiment aan overkappingen gemaakt van aluminium, in zowel klassieke als moderne stijlen. Met onze overkappingen laat u al uw wensen uitkomen en zorgt u voor een prachtige plek waar u optimaal geniet.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Een duurzame overkapping kopen voor een fijne plek in uw tuin

Wilt u een duurzame overkapping voor uw tuin kopen om een heerlijke plek te creëren? Dan is Maxigarden uit Eindhoven dé ideale plek voor u. Bij ons kiest u uw overkapping geheel naar eigen wens, in zowel klassieke als moderne stijl. Onze vakbekwame medewerkers zijn er om elke soort overkapping te plaatsen. Iedere overkapping brengt eigen voordelen met zich mee. Zo is onze aluminium overkapping onderhoudsarm en het materiaal wordt niet beschadigd door vocht of uv-straling. Er zijn diverse mogelijkheden. Wilt u het bovenste gedeelte van de zijkant van uw overkapping goed kunnen afsluiten? Dan is een spie op schutting een geschikte keuze.

Laat ons helpen bij het vinden van de juiste overkapping

Wij helpen u graag bij het kopen van de juiste duurzame overkapping. Onze medewerkers maken deze op maat voor u. De prijzen van overkappingen zijn afhankelijk van de stijl en de grootte. Wenst u persoonlijk advies over uw specifieke situatie? Dan helpen wij u graag om uw keuze te maken.

Contact formulier

    Offerte aanvraag