Modulaire systemen
Ongeëvenaarde kwaliteit
Hoge kwaliteit producten

Breid uw glazen schuifwand uit met verschillende accessoires uit het assortiment van MaxiGarden, gevestigd in Eindhoven. U stelt uw glazen schuifwand geheel naar eigen wens in en stelt een uitstraling samen die u mooi vindt. Zo geniet u het hele jaar door van uw schuifwand met handige accessoires.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Breid uw glazen schuifwand uit met diverse accessoires

Wanneer u kiest voor een overkapping in uw tuin met een glazen schuifwand, is het mogelijk hierbij accessoires aan te schaffen. Wij bieden een assortiment met verschillende accessoires die geschikt zijn voor de glazen schuifwanden bij uw overkapping. Denk hierbij bijvoorbeeld aan deurgrepen, u-profielen en sier- en tochtrips. Onze accessoires worden verkocht in twee kleuren, namelijk mat antraciet en mat wit. Ons bedrijf uit Eindhoven is in staat om uw glazen schuifwand te plaatsen. Met onze accessoires maakt u uw glazen schuifwand helemaal compleet en naar eigen wens.

Bekijk het assortiment aan accessoires en bestel

Binnen het assortiment van MaxiGarden vindt u accessoires voor uw glazen schuifwand. Voordat u uw benodigde accessoires bestelt, raden wij aan onze retourvoorwaarden goed door te nemen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Heeft u vragen over onze accessoires? Dan beantwoorden wij deze uiteraard graag, zodat u er zeker van bent dat u het juiste product koopt.

Contact formulier

    Offerte aanvraag