Binnen het assortiment van MaxiGarden uit Eindhoven vindt u een glazen schuifwand voor uw overkapping. Met deze glazenschuifwanden geniet u het hele jaar door van uw overkapping. Zelfs bij slechte weersomstandigheden zit u onbezorgd onder uw overkapping. Met glazen schuifwanden creëert u een heerlijke buitenplek.

 

Glazen schuifwand voor uw overkapping aanschaffen voor optimaal gebruik

Wilt u ook op de koudere dagen lekker comfortabel onder uw overkapping ontspannen? Dat kan met onze glazen schuifwand voor uw overkapping in de tuin. Deze zijn beschikbaar vanaf een 1-rail t/m een 6-rail. De breedte van de glazen schuifwand wordt berekend van staander tot staander. De glazen schuifwanden zijn verkrijgbaar in de hoogtematen variërend van 2000mm tot en met 2700mm. Hierbij is er een speling van 20mm naar boven en 20mm naar beneden mogelijk.

Hoogtematen railsystemen van bovenkant fundering tot onderkant goot +/- 20mm speling

2000mm 2200mm 2400mm
2050mm 2250mm 2500mm
2100mm 2300mm 2600mm
2150mm 2350mm 2700mm

Maak uw overkapping compleet met accessoires

Wanneer u kiest voor de plaatsing van een overkapping, kunt u ervoor kiezen glazen schuifwanden hierbij aan te schaffen. Maak uw glazen schuifwand af met diverse schuifwand accessoires. Denk bijvoorbeeld aan deurgrepen, u-profielen en sier- en tochtstrips. Alle accessoires zijn verkrijgbaar in de kleuren mat antraciet (RAL 7016) en mat wit (RAL 9016). Alle glazen deuren zijn van 10mm dik veiligheidsglas. Wij kunnen uw Gumax schuifwand te plaatsen.


Nieuw! Shading Panel

Creëer gemakkelijk zelf beschutting en schaduw met de shading panels onder de terrasoverkapping.
De panels zijn verschuifbaar naar wens en passen onder vrijwel iedere terrasoverkapping.

  • Frame verkrijgbaar in drie kleuren; mat antraciet, mat wit of mat zwart
  • Keuze uit aluminium lamellen in zeven kleuren; mat zwart, mat wit, mat zwart, mat grijs aluminium, mat grijsbeige, mat groenblauw, mat cementgrijs
  • Keuze uit drie verschillende afstandhouders tussen de lamellen
  • Goede afwatering vanwege het Rhombus design
  • Bepalen optimale luchtstromen
  • Combineerbaar met glazen schuifwanden.
  • Past onder vrijwel iedere terrasoverkapping
  • Extra privacy onder de terrasoverkapping
  • Meer comfort in ieder seizoen
  • Stel samen naar eigen smaak

Vraag meteen een offerte aan voor uw glazen schuifwand

Bent u geïnteresseerd in een glazen schuifwand voor uw overkapping van MaxiGarden uit Eindhoven, zodat u altijd optimaal kunt genieten? Vraag een offerte aan voor uw glazen schuifwand. Voor u een product gaat kopen, is het verstandig de retourvoorwaarden door te nemen. Zo bent u er zeker van dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Offerte aanvraag