Modulaire systemen
Ongeëvenaarde kwaliteit
Hoge kwaliteit producten

Met Gumax automatische zonwering bepaalt u alles zelf. Binnen de kortste keren creëert u een schaduwrijke omgeving op zonnige dagen met hoge temperaturen. Deze zonwering is te monteren onder verschillende type overkappingen en veranda’s. Kies de juiste zonwering en profiteer van uw kwaliteit bij ons bedrijf in Eindhoven.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Gumax automatische zonwering voor in uw tuin

Wanneer u op een warme zomerdag wilt genieten van uw veranda, kunt u ervoor kiezen om zonwering van Gumax aan te schaffen. Het is logisch dat u bij hoge temperaturen toe bent aan verkoeling. Met de automatische zonwering van MaxiGarden uit Eindhoven geniet u van een aangename temperatuur die u zelf creëert. Als u kiest voor zonwering, kiest u tegelijkertijd voor jarenlang comfort. Door de sterke constructies en vochtbestendige doeken, profiteert u voor een lange tijd van zonwering. Het is mogelijk zonwering bij de overkapping in uw tuin door onze vakbekwame mensen te laten plaatsen.

Geniet het hele jaar door met zonwering

Met de zonwering van Gumax geniet u het hele jaar door van uw tuin. MaxiGarden uit Eindhoven is in staat producten snel te leveren en te monteren. Wij zijn hiervoor opgeleid en weten uw zonwering op professionele wijze te plaatsen. Voor meer informatie kunt u gemakkelijk een offerte aanvraag doen.

Contact formulier

    Offerte aanvraag