Gumax® Lighting System voor uw terrasoverkapping

Met het Gumax® Lighting System heeft u altijd de passende sfeer onder uw terrasoverkapping. Kies voor elke gelegenheid met slechts één druk op de knop een bijpassende kleur. Elk lichtarmatuur is naar uw persoonlijke voorkeur apart instelbaar. Zo ervaart u bij iedere gelegenheid de gewenste sfeer van gezellige ontspanmomenten, romantische etentjes en heldere focusmomenten.

Creëer de perfecte sfeer onder de terrasoverkapping met het Gumax® Lighting System. Sfeervolle verlichting voor iedere gelegenheid.

✓ Eigen lichtscènes Stel tot acht scènes geheel naar wens in. Gebruik de afstandsbediening of een Smart Home Systeem.

✓ Eenvoudige bediening Bedien het Gumax® Lighting System eenvoudig met de meegeleverde afstandsbediening of een Smart Home Systeem.


Voordelen van het Lighting System

Het Lighting System biedt vele voordelen. De mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos. U creëert eenvoudig de perfecte verlichting onder uw terrasoverkapping. Kies uit een breed kleurenspectrum
  • Van warm tot koel wit licht
  • Vloeiend dimbaar van fel tot zacht licht
  • Per lichtarmatuur instelbaar
  • Hoge en gelijkmatige lichtopbrengst
  • Afstandsbediening én Smart Home integratie

Gemakkelijk bedienbaar

Het Gumax® Lighting System is gemakkelijk bedienbaar door de meegeleverde afstandsbediening. Met de afstandsbediening kiest u gemakkelijk het licht die bij de gelegenheid past. Dim het licht naar wens en kies tussen de miljoenen kleuren. Het is zelfs mogelijk om afzonderlijke lichtarmaturen handmatig in te stellen. Dit kan los van elkaar of als geheel. Ook bediening met een Smart Home systeem is mogelijk. Kies uw gewenste scènes of stel uw eigen kleurschema in. Met de applicatie stelt u eenvoudig persoonlijke automatische routines in. Zo past de verlichting onder de terrasoverkapping zich automatisch aan bij uw gewoonten.

Maak uw terrasoverkapping compleet met Gumax® Lighting System

Heeft u nog vragen over de Lighting System? Neem gerust contact met ons op of vul het contactformulier in voor eventuele vragen of om een vrijblijvende offerte te ontvangen. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.
Offerte aanvraag