Modulaire systemen
Ongeëvenaarde kwaliteit
Hoge kwaliteit producten

Wilt u een overkapping laten plaatsen? Dan is MaxiGarden uit Eindhoven de juiste partij voor u. Wij bieden de laagste prijsgarantie met montage met dezelfde hoogwaardige kwaliteit. Ons bedrijf helpt u waar nodig, zodat u verzekerd bent van de juiste overkapping waar u het hele jaar door van geniet.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Overkapping laten plaatsen door een professioneel bedrijf

Wanneer u een overkapping in uw tuin wilt laten plaatsen, kunt u bij ons terecht. Wij hebben vakbekwame mensen die in staat zijn uw overkapping te plaatsen. U kiest uit een ruim assortiment met verschillende soorten overkappingen. Denk bijvoorbeeld aan een aluminium overkapping die vele voordelen met zich meebrengt, zoals bestendigheid tegen slechte weersomstandigheden. Doordat wij een officiële Gumax dealer zijn, bieden wij de beste kwaliteit producten aan. Wij zijn in staat om al onze producten snel te leveren en te monteren. Het is mogelijk hierbij ook glazen schuifwanden aan te schaffen, zodat u ook bij slechte weersomstandigheden geniet van uw overkapping.

Geniet het hele jaar door van uw overkapping

Wilt u een overkapping laten plaatsten van uitstekende kwaliteit? Bij MaxiGarden, gevestigd in Eindhoven, bent u verzekerd van vakbekwame medewerkers die op professionele wijze uw overkapping plaatsen. Wilt u graag meer informatie over de prijs? Dan is het mogelijk om snel een offerte aan te vragen.

Contact formulier

    Offerte aanvraag