Overkapping tuin Eindhoven

Modulaire systemen
Ongeëvenaarde kwaliteit
Laagste prijsgarantie

Een duurzame overkapping kopen voor bij u in de tuin, doet u bij MaxiGarden uit Eindhoven. Wij bieden een assortiment aan overkappingen met verschillende soorten materialen en kleuren waarmee u extra leefruimte creëert. Met onze overkappingen laat u al uw wensen uitkomen en creëert u een prachtige plek waar u altijd optimaal geniet.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Een mooie overkapping om uw tuin in Eindhoven uit te breiden

Wanneer u een duurzame overkapping wilt kopen om een heerlijke plek in de tuin te creëren, kunt u terecht bij onze zaak in Eindhoven. Wij bieden overkappingen aan, gemaakt van verschillende materialen. Zo kiest u de overkapping die geheel aansluit bij uw wensen en behoeften. Een glazen overkapping is populair omdat het een luxueuze uitstraling geeft. Glas is transparant, dit zorgt ervoor dat u altijd veel licht heeft. Daarnaast staat glas er ook om bekend dat het een onderhoudsvriendelijk materiaal is. U kunt ervoor kiezen om de overkapping uit te breiden met bijvoorbeeld onze mooie en chique glazen schuifwanden.

Modern / Mat Antraciet

Klassiek / Mat Wit

Verschillende soorten materialen

Bij onze zaak in Eindhoven kunt u een duurzame overkapping kopen voor in uw tuin in verschillende materialen. Naast glazen overkappingen bieden wij bijvoorbeeld ook een aluminium overkapping. Dit materiaal is onderhoudsarm en het wordt niet beschadigd door vocht of uv-straling, dit resulteert in een lange levensduur. Ook bieden wij verschillende dakplaten aan, gemaakt van polycarbonaat. Dit materiaal is stevig en brandvertragend. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht wanneer u op zoek bent naar een matten overkapping. Wat voor overkapping u ook in uw tuin wilt, een mooie en duurzame overkapping kunt u kopen bij onze zaak in Eindhoven.

 

Neem contact op met ons wanneer u interesse heeft in een overkapping

MaxiGarden uit Eindhoven helpt u graag wanneer u voor uw tuin een duurzame overkapping of een van onze andere producten wilt kopen. U bereikt ons door een e-mail te sturen via info@maxigarden.nl. Ook zijn wij telefonisch te bereiken door te bellen naar 0643281191. Wij helpen u graag bij het vinden van de mooiste overkapping.

Contact formulier

    Offerte aanvraag