Retourvoorwaarden

Producten i.c.m. montage

Producten die u via onze webwinkel koopt in combinatie met montage worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Producten die u via onze webwinkel koopt los van montage

Is uw bestelling niet naar wens? Wat vervelend! Dit willen we natuurlijk snel voor je oplossen. Binnen 14 dagen na ontvangst kun je een product retourneren. Onze retourservice is mogelijk voor producten die voldoen aan de volgende voorwaarden:

Het product is compleet, in originele staat en onbeschadigd.

Het product is voorzien van originele etiketten, labels en/of kaartjes.

Het product zit in de originele onbeschadigde verpakking.

Het product is niet gebruikt.

UITGEZONDERD: Alle geplaatste onderdelen door MaxiGarden of een ander partij.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?
Via het contactformulier kunt u heel eenvoudig je retour aanmelden. Vul ons contactformulier in en vermeldt dat het om  een retour gaat.

Liever gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping? Dat kan ook, maar is niet verplicht. Zo maakt u aan ons kenbaar dat u van de aankoop afziet.

Hoe lang heb ik om mijn bestelling te retourneren?
Volgens het herroepingsrecht heeft u 14 dagen bedenktijd na ontvangst van uw pakket. Zodra u de retour hebt aangemeld, heeft u nog eens 7 dagen de tijd om uw pakket retour te sturen.

Mag ik bestelde producten uitproberen alvorens ze retour te sturen?
Helaas is het niet mogelijk om  de producten uit te proberen, omdat deze niet meer in originele staat verkeren omdat ze al gemonteerd zijn. Als we schade of slijtage zien waaruit blijkt dat meer is gebeurd dan enkel het product beoordelen, verminderen we het bedrag dat u terugkrijgt met de waardevermindering die hierdoor ontstaat.

Wat zijn de kosten voor het retourneren van mijn bestelling?
De kosten voor het terugzenden van de artikelen komen te allen tijde voor rekening van de klant.

Wat gebeurt er wanneer ik mijn bestelling heb geretourneerd?
Zodra uw pakket ontvangen is door ons, wordt u op de hoogte gehouden van het retourproces. We sturen u een bericht wanneer het retourpakket bij ons aankomt, wanneer we het pakket behandelen en wanneer u uw geld terugkrijgt. Bij ontvangst van uw retourzending zullen we deze uiterlijk binnen 14 dagen verwerken.

Hoelang duurt het voordat ik mijn aankoopbedrag terugkrijg?
Zodra we uw retourpakket hebben ontvangen krijgt u het aankoopbedrag uiterlijk binnen 14 dagen terug. Het bedrag wordt teruggeboekt naar de door uw gekozen betaalmethode.

Welke producten kan ik niet retourneren?
De volgende producten zijn uitgesloten van onze retourservice:
Alle geplaatste onderdelen door MaxiGarden of een ander partij. Denk hierbij aan een overkapping, glazen schuifwanden, zonwering en alle bijhorende accessoires.

Mijn vraag staat er niet tussen
Heb je nog andere opmerkingen of vragen over onze retourservice? Neem dan even contact met ons op via het contactformulier, emailadres of telefoonnummer.

Offerte aanvraag