Modulaire systemen
Ongeëvenaarde kwaliteit
Hoge kwaliteit producten

Een spie op schutting is een ideale oplossing wanneer u wilt dat u het bovenste gedeelte van de zijkant van uw overkapping kunt afsluiten. Bij MaxiGarden uit Eindhoven kunt u terecht om deze op maat te laten maken, zodat deze perfect aansluit bij uw overkapping. Zo geniet u ook met minder weer van uw fijne plek.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Een spie op schutting voor bij uw overkapping

Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat om een spie op schutting bij uw overkapping in de tuin. Met een glazen spie geeft u bijvoorbeeld een luxe uitstraling. Helder glas creëert meer ruimte doordat het doorzichtig is. Bij de plaatsing van uw overkapping bepaalt u zelf of u gebruik wilt maken van een spie. Met een spie behoudt u langer een aangename temperatuur onder uw overkapping. De spie weert zich namelijk af tegen de laagstaande zon, wind en regen. Als Gumax dealer bent u bij ons altijd verzekerd van de beste kwaliteit, ook als het gaat om een spie. Naast een spie bieden wij ook handige ledverlichting aan, zodat u altijd optimaal geniet.

Geniet optimaal van uw schutting met het plaatsen van een spie

Door een spie op schutting bij uw overkapping te plaatsen, profiteert u altijd optimaal van uw overkapping. Heeft u vragen of wenst u meer informatie over een van onze producten? Maxigarden uit Eindhoven voorziet u graag van persoonlijke service en advies. Zo bent u altijd verzekerd dat u het juiste product koopt.

Contact formulier

    Offerte aanvraag