Modulaire systemen
Ongeëvenaarde kwaliteit
Hoge kwaliteit producten

Overweegt u om zonwering te laten plaatsen en monteren? Dan bent u in juiste handen bij MaxiGarden uit Eindhoven. Ons jonge en dynamische bedrijf heeft al heel wat ervaring als het gaat om het plaatsen en monteren van zonweringen. Daarom zijn wij de geschikte partij om u hiermee te helpen. Wij bieden onze klanten producten en een montage van uitstekende kwaliteit.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Zonwering laten plaatsen en monteren door specialisten

Ons bedrijf is gevestigd in Eindhoven en beschikt over de mogelijkheid om zonwering snel te laten plaatsen en monteren. Wanneer u er zeker van wilt zijn dat uw zonwerking op een professionele en veilige manier wordt bevestigd, is het verstandig hiervoor specialisten in te schakelen. Automatische zonwering zorgt ervoor dat u alles zelf in de hand hebt. U bepaalt zelf hoeveel schaduw of zon u wenst. Dit is mogelijk doordat er bij de zonwering een afstandsbediening wordt geleverd. MaxiGarden maakt gebruikt van zonwering van Gumax. Hierdoor bent u altijd verzekerd van hoogwaardige kwaliteit én het is ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk. Kies ervoor om zonwering te laten plaatsen en monteren door ons bedrijf en profiteer van kwaliteit.

Profiteer van de voordelen van zonwering

Het laten plaatsen en monteren van zonwering levert veel voordeel op. Zo bepaalt u zelf hoeveel zon u doorlaat. Geniet het hele jaar van zonwering bij uw overkapping in de tuin. Schakel ons bedrijf in en profiteer nog jarenlang van uw zonwering. De prijzen van zonwering zijn afhankelijk van het aantal meter dat u nodig heeft. Wij helpen u graag met advies op maat, zodat u er zeker van bent dat u de juiste keuze maakt.

Contact formulier

    Offerte aanvraag