Wie zijn wij?

Wij zijn een jong dynamisch bedrijf met jarenlange ervaring in het monteren van overkappingen, carports, glazen schuifwanden en zonweringen. Dit hebben we altijd met plezier gedaan voor Tuinmaximaal. Helaas heeft Tuinmaximaal besloten om te stoppen met de montage, bij MaxiGarden gaan wij dus hiermee verder! We zijn opgeleid door Tuinmaximaal en kennen de producten door en door. Wij zijn Gumax reseller, de leverancier van Tuinmaximaal, wij bieden dezelfde laagsteprijsgarantie maar met montage aan onze klanten en met dezelfde hoogwaardige kwaliteit. We hebben altijd gewerkt met de producten en staan hier volledig achter. Het is ons doel om uw wensen met alle tevredenheid na te streven aangezien klanttevredenheid bij ons voorop staat.

We zijn gevestigd in Eindhoven en we beschikken over de mogelijkheid om alle producten snel te leveren en te monteren. Wij hebben een snelle levering, zodat u op korte termijn kan beschikken over een mooie, kwalitatieve en luxe overkapping. Ook bieden we uitbreidingen aan op bestaande overkappingen zoals glazen schuifwanden en zonweringen.

Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Neem gerust contact met ons op of vul het contactformulier in voor eventuele vragen of om een vrijblijvende offerte te ontvangen. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Graag tot snel!

Team MaxiGarden

Offerte aanvraag