Reviews

Radjesh & Andjelien


Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde
Voor het bouwen van je veranda is MaxiGarden zeker een aanrader. Ze denken met je mee, zijn betrouwbaar, behulpzaam, en zorgen ervoor dat je veranda perfect wordt gebouwd. Als ik ze in 1 woord zou moeten omschrijven zijn het experts.

Sophie Mollee


Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit
Super tevreden over MaxiGarden! Fijne communicatie met Jennifer gehad die snel reageerde. Ook de monteurs zijn vrijblijvend 2x bij ons langs geweest om alles vooraf te checken voor de mogelijkheden. Wij zijn erg blij met onze glazen wanden en de montage. Ziet er top uit! Thanks! :)

Els en Wessel


Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde
Afgelopen week plaatsten de mannen van MaxiGarden bij ons een terrasoverkapping. WAT-EEN-FEEST!!! Ze waren super aardig en werken vlot en heel secuur. Ze overlegden alles met ons en luisterden goed naar onze wensen. Na gedane arbeid werd alles pico bello opgeruimd en zelfs werd alle verpakkingsmateriaal en ander afval keurig in een enorme big bag meegenomen. Wij hebben door de manier waarop zij werkten en zich gedroegen (rustig en mega professioneel) een topdag gehad en zijn super blij met onze mooie overkapping.

Jos MartensPositief:
Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde
De mannen van Maxigarden hebben bij ons een serre geplaatst met alles erop en eraan. Was erg onder de indruk van deze mannen, ze hadden een enorm arbeidsethos, hoog verantwoordelijkheidsgevoel, stemmen zich goed af op de klant, zijn respectvol en vriendelijk, werken door maar met precisie, laten veel vakmanschap zien, ruimen de boel op, etc. Was werkelijk fantastisch.
 

Eric Bressers


Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde
De overkapping geheel volgens afspraak, netjes en professioneel geleverd en gemonteerd. Aanrader!
 
Offerte aanvraag