Reviews

Mo


Positief: Kwaliteit, Professionaliteit
Via Google dit bedrijf gevonden om 1 defecte glasplaat van een al bestaande terrasoverkapping te vervangen. Snelle reactie, ontzettend fijne communicatie. 2 andere bedrijven gaven aan niet voor deze (kleine) klus te willen komen (“te ver weg voor maar 1 plaat”). Ben ontzettend tevreden over dit bedrijf!! Aardige monteurs die snel en netjes werken. Iedereen was erg behulpzaam.

Despotovic Music


Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde
Ik ben ontzettend tevreden met mijn nieuwe overkapping! De communicatie was vlot, binnen 1 dag offerte mogen ontvangen en een week daarop staan 2 toppers bij mij op de stoep om mij te voorzien van een prachtige overkapping. Ik heb helaas slechte ervaringen met verschillende 'bedrijven' gehad maar deze jongens herstellen mijn vertrouwen in de medemens weer. Het feit dat deze jongens zijn wezen karren vanuit Eindhoven naar Heerenveen zegt al genoeg over wat voor bedrijf het is. Zoek niet verder! 10 sterren waardig. 🙏

Pascal Schenkels


Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde
Onze overkapping van 8,29 meter breed en 3 meter uitval zeer goed en snel geplaatst ondanks het slechte weer. 2 zeer vriendelijke en vakkundige gasten die zelfs ter plekke nog een 2 tal aanpassingen hebben gedaan op mijn verzoek. Dit was geen enkel probleem voor hun. Wij zijn er zeer tevreden over. Een echte aanrader voor iedereen die een overkapping wil

Huib Rekourt


Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde
Fijne correcte behandeling en goede service. Zeker een aanrader

William Tjonadi


Positief: Professionaliteit
Top bedrijf. Ga nergens meer zoeken mensen. Jullie zijn op goede adres!

Camera Drie


Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde
Zeer prettige samenwerking, zowel bij de voorbereidende fase, alswel bij de uiteindelijke montage. In overleg tijdens de montage nog een kleine wijziging doorgevoerd. Klein bedrijf, maar veel grote bedrijven kunnen er nog iets van leren.

DanielParkKr


Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde
Great support ( fast and clear communication support & installation team's skill was wonderful). (Vertaald door Google) Geweldige ondersteuning (snelle en duidelijke communicatieondersteuning en de vaardigheid van het installatieteam was geweldig).

Guy Glenny


Positief: Professionaliteit
Great service and professional and efficient team that did the installation at a fair price. Can recommend them with confidence. They are also nice people to deal with. (Vertaald door Google) Geweldige service en professioneel en efficiënt team dat de installatie tegen een eerlijke prijs heeft uitgevoerd. Kan ze met vertrouwen aanbevelen. Het zijn ook fijne mensen om mee om te gaan.

karol lodde


Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde
Wat een prachtige overkapping! We zijn er helemaal blij mee en echt klaar voor het najaar zodat we nog lang buiten kunnen blijven zitten 😃

Marion van Buul


Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde
Ben zeer zeer dik tevreden. Alles is perfect gedaan. Niks is toeval zegt men, maar het personeel die dit hebben geplaats waren oud school klasgenoten van mijn dochters. Bedankt Kean en Tyfun.👍👍.. ❤️ Gr. Marion

Rens Geerings


Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde
Hele fijne monteurs die alles in overleg mijn overkapping van 6x3 hebben gezet. Zeer profesioneel en secuur, en echt een aanrader. Super gedaan jongens, klasse !!

Hanne Dunsje


Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde
Fijn en prima bedrijf. Hebben de veranda dicht gemaakt met een glazenwand en spie aan de zijkant. Het ziet er prachtig uit. Een aanrader.

D T


Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde
I’m very happy with the installation of the veranda done by MaxiGarden. Very nice people to work with, quick email responses, work delivered as promised. Definitely recommended. Maybe an idea for the future: as a customer I would have preferred to have the adjacent work that comes with the installation of a veranda (e.g. cutting and placing back the garden tiles, rain water piping, electricity connections) done by a single company, without having to work with other people/companies. (Vertaald door Google) Ik ben erg blij met de installatie van de veranda door MaxiGarden. Zeer aardige mensen om mee samen te werken, snelle e-mailreacties, werk geleverd zoals beloofd. Zeker een aanrader. Misschien een idee voor de toekomst: als klant had ik het liefst de aangrenzende werkzaamheden die bij het plaatsen van een veranda horen (o.a. tuintegels knippen en terugplaatsen, regenwaterleidingen, elektra-aansluitingen) door één bedrijf laten doen, zonder samen te werken met andere mensen/bedrijven.

Radjesh & Andjelien


Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde
Voor het bouwen van je veranda is MaxiGarden zeker een aanrader. Ze denken met je mee, zijn betrouwbaar, behulpzaam, en zorgen ervoor dat je veranda perfect wordt gebouwd. Als ik ze in 1 woord zou moeten omschrijven zijn het experts.

Sophie Mollee


Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit
Super tevreden over MaxiGarden! Fijne communicatie met Jennifer gehad die snel reageerde. Ook de monteurs zijn vrijblijvend 2x bij ons langs geweest om alles vooraf te checken voor de mogelijkheden. Wij zijn erg blij met onze glazen wanden en de montage. Ziet er top uit! Thanks! :)

Els en Wessel


Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde
Afgelopen week plaatsten de mannen van MaxiGarden bij ons een terrasoverkapping. WAT-EEN-FEEST!!! Ze waren super aardig en werken vlot en heel secuur. Ze overlegden alles met ons en luisterden goed naar onze wensen. Na gedane arbeid werd alles pico bello opgeruimd en zelfs werd alle verpakkingsmateriaal en ander afval keurig in een enorme big bag meegenomen. Wij hebben door de manier waarop zij werkten en zich gedroegen (rustig en mega professioneel) een topdag gehad en zijn super blij met onze mooie overkapping.

Jos MartensPositief:
Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde
De mannen van Maxigarden hebben bij ons een serre geplaatst met alles erop en eraan. Was erg onder de indruk van deze mannen, ze hadden een enorm arbeidsethos, hoog verantwoordelijkheidsgevoel, stemmen zich goed af op de klant, zijn respectvol en vriendelijk, werken door maar met precisie, laten veel vakmanschap zien, ruimen de boel op, etc. Was werkelijk fantastisch.
 

Eric Bressers


Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde
De overkapping geheel volgens afspraak, netjes en professioneel geleverd en gemonteerd. Aanrader!
 
Offerte aanvraag