Uitstekend
Gebaseerd op 32 recensies
bastiaan arts
bastiaan arts
2023-09-14
Goed werk geleverd, beschaafde monteurs, netjes gewerkt en aangeboden de tuin te vegen, wat voor ons niet hoefde, maar toch netjes aangeboden. Wij zijn erg tevreden. Dit bedrijf is een aanrader.
Eric Meerman
Eric Meerman
2023-09-11
Goede ervaring gehad met MaxiGarden. Offerte is duidelijk, ze komen op tijd en spreken duidelijk af wat er wanneer gedaan wordt. Ook backoffice is professioneel. Een aanrader!
Henk Wouters
Henk Wouters
2023-07-26
Heel net bedrijf zowel in contact vooraf als de monteurs. Werken professioneel en denken goed mee in oplossingen. Je ziet dat ze veel ervaring hebben. Werken erg netjes. Wij hebben een zeer mooie overkapping met schuifwand. Grote complimenten!
Dave Maas
Dave Maas
2023-06-13
Dit bedrijf is geweldig, reageert snel, de mensen die alles komen monteren zijn super aardig en denken mee. Binnen 3 weken is alles geregeld en gemonteerd. Een echte aanrader dus en het belangrijkste het is goed en mooi materiaal.
Helga De Beer
Helga De Beer
2023-06-02
Super fijne communicatie en hard werkende mensen!!
Dan Dimitriu
Dan Dimitriu
2023-05-21
Jennifer answered all my questions and she was every time very professional. They really have a good customer support.
Henk Klaassen
Henk Klaassen
2023-05-19
Echt goede professinels en alles wordt netjes opgeruimd Gewoon perfect
Frans Feenstra
Frans Feenstra
2023-05-16
Fantastisch en goed werk geleverd , wilt u een overkapping laten plaatsen zal ik zeggen bel maxigarden Bedankt voor het plaatsen van onze overkapping Groetjes Frans en Monique
Wim Chatrou
Wim Chatrou
2023-05-03
Zeer prettige ervaring gehad met MaxiGarden bij de montage van de automatische zonwering in onze terrasoverkapping. Zaterdag voor het eerst contact gehad en dinsdagmiddag was de klus geklaard, met dank aan Jennifer voor de organisatie (zelfs op zaterdag en zondag) en Kenan en Tayfun voor de vakkundige montage.
Irene Spaans
Irene Spaans
2023-04-30
Ik was al een tijdje bezig om te komen tot een mooie en functionele overkapping. Gumax stond hoog op mijn lijstje maar het zelf monteren, zag er makkelijk uit echter wist ik dat wij dit zelf niet konden. Te zwaar, net geen juiste gereedschap en er zou veel tijd in zitten. Uitgekomen bij Maxigarden en al gelijk blij. Snelle feedback via mail van Jennifer en monteurs kwamen al snel om goed te kijken naar de juiste afmetingen en mogelijkheden. De monteurs hebben een hele goede klus gedaan, aardig en snel in hun werk. Alle troep heel netjes afgevoerd en toen ik zag dat 1 van de monteurs zelfs op de afkapping stond wist ik dat het stevig stond. Dit bedrijf raad ik iedereen aan vanwege uitmuntende vakmanschap en vriendelijkheid van de monteurs.
Offerte aanvraag