Overkappingen van MaxiGarden

Ziet u uzelf al helemaal ontspannen onder een mooie overkapping? Dan bent u bij MaxiGarden aan het juiste adres! MaxiGarden overkappingen komen in twee stijlen namelijk een moderne of klassieke stijl. Tevens kunt u kiezen uit twee kleuren, mat antraciet (RAL7016) of mat wit (RAL9016). De overkappingen worden standaard geleverd vanaf 3.06meter breed en loopt op per meter. De breedte is altijd op maat in te korten.

Er zijn verschillende type dakplaten waar u uit kunt kiezen. U kunt een keuze maken uit een glazen dakplaat of een polycarbonaat dakplaat. De glazen dakplaten zijn vervaardigd uit gehard en gelaagd 4-4-2 glas. Deze hebben we in helder glas of melkglas. Bij helder glas heeft u vrij zicht, bij melkglas heeft u wat meer privacy. De polycarbonaat dakplaten komen in drie verschillende types. U kunt kiezen uit helder, opaal of IQ-relax. Deze hebben allemaal een honinggraatstructuur. De helder polycarbonaat dakplaat laat het meeste zonlicht door, terwijl de IQ-relax polycarbonaat dakplaat het minst zonlicht doorlaat.

Helder glas

Melkglas

Helder Polycarbonaat

Opaal Polycarbonaat

IQ relax Polycarbonaat


  Helder glas Melkglas Helder polycarbonaat Opaal polycarbonaat IQ-relax polycarbonaat
Lichtdoorlating 88% 63% 70% 55% 47%
Energiedoorlating 85% 52% 62% 54% 44%
Geluidsdemping 36 DB 36 DB 21 DB 21 DB 21 DB
Dikte 8,76 mm 8,76 mm 16 mm 16 mm 16 mm
Vuil zichtbaar Ja Nauwelijks Enigszins Nauwelijks Nauwelijks
Let op: de bovengenoemde percentages zijn indicatief

Onderstaande foto’s laten de kleuren en stijlen van de overkappingen zien


Modern / Mat Antraciet

Klassiek / Mat Wit

Zijwanden en Spie op schutting

Wij bieden ook de mogelijkheid om de zijkanten van de overkapping dicht te maken met een zijwand. Deze worden op maat gemaakt en hiervoor wordt er gebruik gemaakt van polycarbonaat platen. Bij de spie op schutting wordt alleen de bovenkant dicht gemaakt, ook wordt er hier gebruik gemaakt van polycarbonaat platen. Zo heeft u toch meer privacy en minder last van regeninslag.

Betonpoeren

Heeft u nog geen fundering? MaxiGarden gebruikt betonpoeren met of zonder HWA (hemelwaterafvoer) voor de staanders van de overkapping. Deze betonpoeren worden ingegraven ongeveer 10cm onder uw bestrating.

Led verlichting

Onze sfeervolle ledverlichting is ideaal voor in de avond. U krijgt er een afstandsbediening bij geleverd, zodat u de verlichting volledig naar wens kan dimmen. De verlichting bestaat uit zes LED lampen van drie watt per stuk. Uiteraard kunt u er voor kiezen om meerdere sets LED verlichting te laten installeren. Houdt er rekening mee dat de LED verlichting altijd samen met de overkapping besteld moet worden, deze kunnen we namelijk niet achteraf monteren.

Garantie

U kunt zorgeloos genieten van uw goede investering door de 5* jaar fabrieksgarantie, onverminderd de wettelijke rechten van de consument op alle onderdelen van de producten die aangeboden worden op onze website. De wettelijke garantie houdt in dat uw product na aankoop datgene doet en moet doen wat u als consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

*2 Jaar garantie op bewegende en elektrische onderdelen van MaxiGarden Zonwering.

Heeft u nog vragen over de overkapping? Neem gerust contact met ons op of vul het contactformulier in voor eventuele vragen of om een vrijblijvende offerte te ontvangen. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvraag