Maak uw overkapping compleet door zonwering te kopen. Zonwering van MaxiGarden uit Eindhoven kopen maakt het aangenaam om op de warmere dagen optimaal te genieten van uw overkapping. De zonwering wordt automatisch bediend, zodat u zelf bepaalt welke stand de zonwering heeft. U kunt schaduw en/of zonnestralen creëren door de zonwering op de gewenste stand te zetten.

 

Zonwering kopen waardoor u altijd optimaal geniet

Zonwering kopen voor uw op maat gemaakte overkapping zorgt ervoor dat u altijd optimaal geniet. Met de zonwering past u uw zonwering helemaal naar wens aan, in tegenstelling tot een overkapping met vast doek. Deze blokkeren alle zonnestralen of laten deze in z’n geheel doorkomen. Met onze zonwering bepaalt u dit helemaal zelf! De zonwering wordt geleverd met een afstandsbediening. U kunt alle zonweringsstroken dus gezamenlijk of per strook bedienen. Dit type zonweringssysteem is dus ideaal voor onder uw overkapping met polycarbonaat of glazen dak. Doordat onze zonweringen in verschillende breedtes en dieptes geleverd kunnen worden, is de automatische zonwering onder bijna iedere overkapping te monteren, zo lang als de breedte tussen de liggers tussen de 936mm en 950mm is. Bij het niet in gebruik nemen van uw zonwering wordt het doek netjes afgesloten door de motorafdekking aan uw muurzijde.

 

Verschillende mogelijkheden

Indien u een glazen overkapping met glazen schuifwanden heeft, kunnen de temperaturen behoorlijk oplopen onder uw overkapping. Tevens kunnen felle zonnestralen visuele hinder veroorzaken. Met onze zonwering kunt u zowel de warmtestraling tegengaan als het felle licht. De zonwering heeft een speciaal ontwikkeld zonweringsdoek van kunststof, gewoven met aluminium draden. Hierdoor reflecteert dit unieke type zonwering 73% van het zichtbare licht en maar liefst 89% van de warmtestraling. Dankzij onze zonwering blijft de warmte tevens minder lang onder uw overkapping hangen, in tegenstelling tot vele andere typen zonwering. Ook onder een polycarbonaat overkapping is zonwering effectief voor het tegengaan van de warmte. Door onze zonwering te kopen, kunt u dus ook tijdens de warmste dagen van de buitenlucht genieten.

 

Voordelen van zonwering

Onze zonwering kopen heeft verschillende voordelen. Deze wordt namelijk onder de overkapping gemonteerd, zodat de zonwering niet in aanraking komt met regen en wind. Zo blijft de zonwering netjes en schoon. In combinatie met de compacte opslag van het doek is het systeem daarmee zeer onderhoudsvriendelijk. U kunt kiezen uit twee kleuren, mat wit (RAL 9016) en mat antraciet (RAL 7016). Het zonweringsdoek zelf heeft een witte kleur die zonlicht effectief blokkeert. De zonwering kan per strook geplaatst worden en de afstandsbediening kan tot 16 stroken bedienen. Verder biedt het kopen en het laten plaatsen van zonwering nog meer voordelen, zoals:

  • Geautomatiseerde bediening middels een afstandsbediening (wordt erbij geleverd)
  • De zonwering blijft beschermd tegen weersinvloeden van buitenaf (regen/wind)
  • Het zonweringsdoek van de zonwering reflecteert warmtestraling en licht, zonder verduisterend effect
  • Zeer onderhoudsvriendelijk
  • Per strook bedienbaar en op iedere gewenste positie stil te zetten

Profiteer van goede zonwering die automatisch te bedienen is

Heeft u nog vragen voor u de zonwering gaat kopen? Neem gerust contact met ons op of vul het contactformulier in voor eventuele vragen of om een vrijblijvende offerte te ontvangen. MaxiGarden uit Eindhoven kijkt graag samen met u naar de verschillende mogelijkheden bij het kopen van zonwering.

Offerte aanvraag