Zonwering

Zonwering van MaxiGarden

Maak uw overkapping compleet door zonwering te kiezen. Zonwering maakt het aangenaam om ook op de warmere dagen optimaal te genieten van uw overkapping. De zonwering wordt automatisch bediend, zodat u zelf bepaalt welke stand de zonwering heeft. Schaduw en/of zonnestralen creëren door deze op de gewenste stand te zetten. Met de zonwering past u uw zonwering helemaal naar wens aan, in tegenstelling tot een overkapping met vast doek. Deze blokkeren alle zonnestralen of laten deze in z’n geheel doorkomen. Met onze zonwering bepaalt u dit helemaal zelf! De zonwering wordt geleverd met een afstandsbediening. U kunt alle zonweringsstroken dus gezamenlijk of per strook bedienen. Dit type zonweringssysteem is dus ideaal voor onder uw overkapping met polycarbonaat of glazen dak. Doordat onze zonweringen in verschillende breedtes en dieptes geleverd kunnen worden, is de zonwering onder bijna iedere overkapping te monteren, zo lang als de dakplaten een breedte hebben tussen de 936mm en 950mm. Bij het niet in gebruik nemen van uw zonwering wordt het doek netjes afgesloten door de motorafdekking aan uw muurzijde.

Indien u een glazen overkapping heeft, kunnen de temperaturen behoorlijk oplopen onder uw overkapping. Tevens kunnen felle zonnestralen visuele hinder veroorzaken. Met onze zonwering kunt u en de warmtestraling tegengaan als het felle licht. De zonwering heeft een speciaal ontwikkeld zonweringsdoek van kunststof, gewoven met aluminium draden. Hierdoor reflecteert dit unieke type zonwering 73% van het zichtbare licht en maar liefst 89% van de warmtestraling. Dankzij onze zonwering blijft de warmte tevens minder lang onder uw overkapping hangen, in tegenstelling tot vele andere typen zonwering. Ook onder een polycarbonaat overkapping is zonwering effectief voor het tegengaan van de warmte. Door te kiezen voor zonwering kunt u dus ook tijdens de warmste dagen van de buitenlucht genieten.

Voordelen zonwering

Onze zonwering heeft verschillende voordelen. Deze wordt namelijk onder de overkapping gemonteerd, zodat de zonwering niet in aanraking komt met regen en wind. Zo blijft de zonwering netjes en schoon. In combinatie met de compacte opslag van het doek is het systeem daarmee zeer onderhoudsvriendelijk. U kunt kiezen uit twee kleuren, mat wit (RAL 9016) en mat antraciet (RAL 7016). Het zonweringsdoek zelf heeft een witte kleur die zonlicht effectief blokkeert. De zonwering kan per strook geplaatst worden en de afstandsbediening kan tot 16 stroken bedienen. Verder biedt de zonwering nog meer voordelen zoals;

  • Geautomatiseerde bediening middels een afstandsbediening (wordt erbij geleverd)
  • De zonwering blijft beschermd tegen weersinvloeden van buitenaf (regen/wind)
  • Het zonweringsdoek van de zonwering reflecteert warmtestraling en licht, zonder verduisterend effect
  • Zeer onderhoudsvriendelijk
  • Per strook bedienbaar en op iedere gewenste positie stil te zetten.

 

Heeft u nog vragen over de zonwering? Neem gerust contact met ons op of vul het contactformulier in voor eventuele vragen of om een vrijblijvende offerte te ontvangen. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.
Offerte aanvraag