Modulaire systemen
Ongeëvenaarde kwaliteit
Hoge kwaliteit producten

Door een Gumax glazen schuifwand te laten plaatsen, geniet u nog meer van het buitenleven. Met deze glazen schuifwanden creëert u een luxe plek waar u heerlijk kunt ontspannen. Glazen schuifwanden geven door hun doorzichtigheid een gevoel van meer ruimte. Binnen het assortiment van MaxiGarden uit Eindhoven vindt u verschillende afmetingen. Zo zit er altijd wel de ideale afmeting bij die geschikt is voor uw situatie.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Een Gumax glazen schuifwand laten plaatsen door specialisten

Het laten plaatsen van een Gumax glazen schuifwand bij uw overkapping in de tuin levert veel voordeel op. Door de glasoppervlakte behoudt u ruimte en creëert u een prachtig uitzicht. Tegelijkertijd is de ruimte beschut tegen slechte weersomstandigheden doordat de glazenschuifwand bij uw overkapping kan worden afgesloten. Gumax zorgt er dus met een glazen schuifwand voor dat u bij zowel slecht- als mooi weer optimaal van uw tuin geniet. Met mooi weer zijn de schuifdeuren eenvoudig open te schuiven. Naast dat u door ons een glazen schuifwand kunt laten plaatsen, bieden wij ook praktische accessoires bij de schuifwand aan. Zo bent u er zeker van dat uw schuifwand met alle benodigde onderdelen wordt geplaatst.

Creëer een sfeervolle ruimte met een glazen schuifwand

Door een Gumax glazen schuifwand te laten plaatsen profiteert u van vele voordelen. De schuifwanden zijn geschikt voor onder andere overkappingen, veranda’s en aanbouw. Alles is mogelijk bij MaxiGarden uit Eindhoven. De prijzen van de schuifwanden variëren aan de hand van verschillende factoren. Schakel ons meteen in voor het plaatsen van uw schuifwanden en profiteer van een uitstekende kwaliteit en jarenlang plezier.

Contact formulier

    Offerte aanvraag