Modulaire systemen
Ongeëvenaarde kwaliteit
Hoge kwaliteit producten

MaxiGarden, gevestigd in Eindhoven, is dé Gumax dealer van Nederland. Dit betekent dat wij verschillende producten van Gumax leveren én ook monteren. Doordat wij producten van Gumax leveren, bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Daarnaast bent u bij ons ook verzekerd van de beste service. Dit komt door onze jarenlange ervaring in montage service. Profiteer van de vele voordelen als officiële dealer van Gumax binnen Nederland

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Onze online winkel is officiële Gumax dealer binnen Nederland

Wij zijn als online winkel een dealer van Gumax overkappingen voor de tuin, binnen Nederland, België en een deel van Duitsland. Dit levert een aantal voordelen op. Dit betekent dat wij jarenlange kennis hebben en daardoor het beste advies en de beste service kunnen geven. Ook betekent dit dat wij de plaatsing van uw overkapping op professionele wijze kunnen uitvoeren. Zo bent u er zeker van dat u optimaal geniet van uw overkapping. Wanneer u kiest voor ons als Gumax dealer binnen Nederland, België of delen van Duitsland profiteert u van een kwalitatieve aluminium overkapping. Dit materiaal is bestendig tegen slecht weer en daarom erg voordelig. Daarnaast heeft u nog meer keuzemogelijkheden, zoals een duurzame overkapping. Wij helpen u graag om de juiste keuze te maken.

Profiteer van uitstekende kwaliteit bij uw overkapping

Door onze jarenlange ervaring is MaxiGarden uit Eindhoven dé geschikte onlinewinkel om uw overkapping te kopen. Als Gumax dealer van Nederland, België en delen van Duitsland garanderen wij de beste kwaliteit. Heeft u interesse om een overkapping aan te schaffen, maar wenst u meer informatie over de kosten? Vraag een offerte aan. Wij helpen u graag aan een overkapping van de beste kwaliteit.

Contact formulier

    Offerte aanvraag